Selectarea țării

Country Selector

Despre PayU

Experți locali în plățile online în 16 piețe globale.

Experți locali în plățile online în 16 piețe globale.

Suntem lideri în furnizarea de sisteme de plată online cu o prezență puternică în 16 piețe din întreaga lume.

PayU este principalul integrator de plăți online ce oferă un sistem rapid, simplu și eficient atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători. Am arătat întotdeauna o atenție deosebită în îndeplinirea obiectivelor magazinelor online, răspunzând totodată și nevoilor cumpărătorilor.

Prezența noastră în 16 piețe importante din Asia, Europa Centrală și de Est, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, ne permite să dăm dovadă de un înalt grad de profesionalism și să oferim cele mai bune soluții la nivel local. Toate aceste piețe reprezintă o bază de peste 2,2 miliarde de potențiali clienți. Și suntem mândri să numărăm peste 1,400 de specialiști ce pot oferi servicii de calitate tuturor celor peste 100,000 de comercianți ce folosesc platforma PayU, cât și milioanelor de cumpărători.

Astfel, suntem un furnizor de top prin abordarea locală adoptată: valorificăm limba și cultura fiecărei țări în care suntem prezenți, încurajăm spiritul antreprenorial și calitatea angaților noștri. Împreună oferim clienților noștri o experiență excelentă, militând totodată pentru un spațiu de lucru plăcut și dinamic

PayU reprezintă divizia de plăti online a Naspers Ltd., grup media internațional fontat în 1915, ce oferă servicii în peste 133 de țări. Naspers se concentrează în special pe zona de servicii online, punând accent pe domenii precum comerțul electronic, televiziunea cu plată și media tipărită, fondul fiind listat la Bursele de Valori din Johannesbourg și Londra.