DESPRE NOI

Liderul pieței de plăți online din România

Experți locali în plățile online din 16 piețe globale

Suntem lideri în furnizarea de sisteme de plată online cu o prezență puternică în 16 piețe din întreaga lume. Misiunea noastră este să oferim un sistem rapid, simplu și eficient de plăți online, atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători.

Garantăm expertiza abordării locale: valorificăm limba și cultura fiecărei țări în care suntem prezenți, încurajăm spiritul antreprenorial și calitatea echipei noastre. Acesta este unul dintre factorii care ne-au asigurat o creștere continuă, devenind astăzi expertul local în plățile online din 16 piețe globale.

Prioritatea noastră este să ajutăm magazinele online să își îndeplinească obiectivele, răspunzând totodată și nevoilor cumpărătorilor lor. Cele peste 250 de metode de plată pe care le punem la dispoziție creează experiențe de plată rapide, simple și sigure pentru cumpărători.

Prezența noastră în 16 piețe importante din Asia, Europa Centrală și de Est, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, ne permite să dăm dovadă de un înalt grad de profesionalism și să oferim cele mai bune soluții la nivel local. Toate aceste piețe reprezintă o bază de peste 2,2 miliarde de potențiali clienți la care clienții noștri pot avea acces.

Cu peste 1,400 de specialiști la nivel global, oferim continuu servicii de calitate tuturor celor peste 200,000 de comercianți care folosesc platforma PayU, cât și milioanelor de cumpărători.

PayU reprezintă divizia de plăți online a Naspers Ltd., grup media internațional fondat în 1915, ce oferă servicii în peste 133 de țări. Naspers se clasează pe locul trei la nivel mondial în ceea ce privește numărul de clienți deserviți în comerțul electronic și prezintă cea mai mare dinamică ascendentă din industria sa.

În România, suntem mândri să avem alături parteneri precum Telekom, BlueAir, Paravion, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flori de Lux, Magnolia, NN Asigurari, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days și alții.

Image of alternative payment methods including cash, ewallet and credit cards

+250 metode de plată

Image of computer with credit card

miliarde de tranzacții anual

image of three PayU characters

+200.000 comercianți

Image of credit card, computer window and security

lideri în 16 țări