Woman in front of her computer at work
DESPRE NOI

Liderul pieței de plăți online din România

Experți locali în plățile online din 18 piețe globale

Suntem lideri în furnizarea de sisteme de plată online cu o prezență puternică în 18 piețe din întreaga lume. Misiunea noastră este să oferim un sistem rapid, simplu și eficient de plăți online, atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători.

Garantăm expertiza abordării locale: valorificăm limba și cultura fiecărei țări în care suntem prezenți, încurajăm spiritul antreprenorial și calitatea echipei noastre. Acesta este unul dintre factorii care ne-au asigurat o creștere continuă, devenind astăzi expertul local în plățile online din 18 piețe globale.

Prioritatea noastră este să ajutăm magazinele online să își îndeplinească obiectivele, răspunzând totodată și nevoilor cumpărătorilor lor. Cele peste 300 de metode de plată pe care le punem la dispoziție creează experiențe de plată rapide, simple și sigure pentru cumpărători.

Prezența noastră în 18 piețe importante din Asia, Europa Centrală și de Est, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, ne permite să dăm dovadă de un înalt grad de profesionalism și să oferim cele mai bune soluții la nivel local. Toate aceste piețe reprezintă o bază de peste 2,3 miliarde de potențiali clienți la care clienții noștri pot avea acces.

Cu peste 1,400 de specialiști la nivel global, oferim continuu servicii de calitate tuturor celor peste 200,000 de comercianți care folosesc platforma PayU, cât și milioanelor de cumpărători.

PayU este divizia fintech și de plăți online a Prosus, un grup global din domeniul online și unul dintre cei mai mari investitori în tehnologie din lume. Activând și investind pe piețe cu potențial de creștere pe termen lung, de pe majoritatea continentelor, Prosus construiește companii puternice în domeniul online, care contribuie la dezvoltarea oamenilor și a comunităților.

Prosus este listată la Euronext Amsterdam (AEX: PRX) și la JSE Limited (XJSE: PRX) și este deținută de Naspers Ltd.

Pentru mai multe informații despre Prosus, companiile și investițiile sale, vizitați www.prosus.com.

În România, suntem mândri să avem alături parteneri precum Telekom, BlueAir, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flanco, Olx.ro, Vivre, Flori de Lux, Magnolia, NN Asigurari, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days și alții.